Cursussen meubelmaken en houtbewerking

Tijdens de Cursus Houtbewerken en/of onze Cursus Meubelmaken maak je kennis met verschillende houtsoorten, leren we je de belangrijkste houtbewerkingstechnieken, houtverbindingen en het veilig omgaan met de houtbewerkingsmachines.

Je kunt er ook voor kiezen om aan de slag te gaan met je eigen meubel. Het hele jaar door kun je bij mij op vrijdagen en zaterdagen terecht om het vak van mij te leren in mijn werkplaats in Tynaarlo.

Waar:

De cursussen organiseren we in onze werkplaats in Tynaarlo. Tussen het hout en met onze kennis en ons gereedschap tot je beschikking. Wil je tussendoor thuis zelf verder werken, dan kun je bij ons een basis gereedschap set of een uitgebreide gereedschap set kopen.

Houtbewerking Cursussen en workshops

Het hele jaar door organiseren we workshops en kun je starten met de Cursus Houtbewerken. Bij 4 aanmeldingen gaat de cursus door en bij 6 aanmeldingen zitten we vol. De cursussen kunnen gecombineerd aangeboden worden. Bel voor meer informatie en een prijs op maat.

Basiscursus houtbewerken:Cursus meubelmaken:Meubelmaken
voor gevorderden:

Maak in 5 dagdelen kennis met hout en ambachtelijke houtbewerkingstechnieken zoals: zagen, deuvelverbindingen, spijkeren, opschuren en oliën. Je oefent met verschillend gereedschap en gaat aan de slag met je eigen project.

 499,-

Leer in 5 dagdelen de belangrijkste technieken om je eigen meubel te maken. Meten, zagen, beitelen, halfhoutverbindingen en slisverbindingen: het komt allemaal langs en je kiest zelf wanneer en hoe vaak je deelneemt. Altijd met ons authentieke handgereedschap tot je beschikking.

499,- *

Ga in 5 dagdelen aan de slag met je eigen project. Een tafel, kast of een camper inbouw, in elkaar gezet met prachtige zwaluwstaarten – of iets anders, jij kiest. Tijdens de cursus verfijn je je ontwerp, leren we je nieuwe houtbewerkingstechnieken en heb je beschikking tot ons gereedschap. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je deelneemt, we begeleiden je tijdens je project.

499,- *